Welkom bij de programmeerlessen! In deze lessen ga je leren hoe je een game kan maken. Dit doen we met het programma Unity en een echte programmeertaal die C# (C-Sharp) heet. De game die je tijdens deze lessen gaat maken wordt een platformer, zoals Mario.

Voordat je kan beginnen moet je het programma Unity op je computer hebben staan. Als je dit nog niet hebt kan je hier klikken om naar de pagina te gaan waar ik uitleg hoe je dit op je computer kan installeren.

Als je dit al op de computer hebt staan klik dan hier om naar de basislessen te gaan of klik rechts op de eerste les (Unity – Interface en Objects). Hierin leer je de basis van het werken met het programma Unity en het programmeren in C#.

Wanneer je klaar bent met de basislessen kan je hier klikken om verder gaan met de modules. Hierbij kan je kiezen uit allerlei dingen die je toe kan voegen aan je game. Sommige dingen zullen eerst wel iets te ingewikkeld zijn, dus begin met de makkelijke modules!

Verder kan je ook hier klikken om games te zien die andere leerlingen van de programmeerlessen gemaakt hebben, als voorbeeld of inspiratie.